WICE е сладолед со вино кој го задржува алкохолот во смесата. Динамичниот вкус и кремастата текстура го прават WICE најдобрата комбинација од две задоволства – вино и сладолед 🍷

Производи

Мерло, Чоколадо
и Вишна

Мерло, Чоколадо
и Вишна

Уживајте со полна лажица слатко чоколадо кое се претопува во нота на вишна со силен завршеток на вино од сортата Мерло (4.5% abv)
Дознај повеќе...

Ризлинг, Ванила
и Малина

Ризлинг, Ванила и Малина

Препуштете се на љубопитноста со полна лажица слатка ванила која се топи во нота на свежи малини со завршна нота на вино од сортата Ризлинг (4.5% abv)
Дознај повеќе...

Најново од WICE Заедницата

Поддржано од

Контакт

Доколку имате прашања пополнете ја формата, ќе добиете одговор за помалку од 24 часа.

ARE YOU OF LEGAL DRINKING AGE IN YOUR COUNTRY?